Inneboende – till rum/delvis delat hem i fina Viken

I mitt hem bor jag och min dotter och våra djur ( en hypoallergen katt o kaniner, som går ute) men jag kommer under hösten att vara iväg MYCKET, under veckorna, i Uppsala för att plugga där.
Så vi erbjuder att dela vårt hem – KONTAKTA MIG FÖR DETALJERNA KRING DETTA – en 2a i radhus-liknande lägenhet på 1a plan med liten trädgård och terrasst – i en trygg hörna av byn – naturskönt och nära till strand, Ica, buss och gym mm fri parkering, gott om tvätt–tider och fri Wi-Fi, TV och alla hushållsapparater mm, där elen och försäkringen ingår och det finns plats att plugga/jobba.

Ni är välkomna att ta med egna djur, men måste antingen vara kattvana/kaninvana eller hållas garanterat avskilda från kaninerna, men katten (han är van vid alla slags hundar) så går undan om de är lite ivriga/på, men ska inte behöva bli jagad eller biten.

Observera att det kommer gälla HT 2018, med en förlängning VT 2019 per om parterna är överens om detta. (detaljerna kring detta tas vid 1a mötet)

Även om boendet är mycket barnvänligt så är detta inte tänkt till en familj eller någon med flera barn utan EN person, möjligen EN mamma med mindre barn, föredragnings vis en KVINNLIG sökande, men alla är välkomna att skriva och berätta om sig själva ( så uppriktigt/ärligt och beskrivande ni kan;), sedan kommer jag om intressant för oss att kontakta för ett möte. OBS; ingen kö-ordning, utan personkemi och rekommendationer går FÖRST.

PS; Vi är sociala, öppensinnade och extroverta, så ni bör tåla färgstarka personligheter som märks – NÄR vi väl är hemma så att säga 😛

3 500:-
Ta bort annons

Kontakta säljaren

Telefonnummer: 0763097211

Skicka e-post