Rum i tjejkorridor i Helsingborg

Kvinnlig hyresgäst (dvs ej man/no men allowed), sökes för rum i tjejkorridor i södra Helsingborg. Perfekt för dig som är student vid Campus eller annan skola, som jobbar i och veckopendlar till Helsingborg eller helt enkelt bara vill ha ett billigt och funktionellt boende. Du måste alltså inte vara student.

Huset är beläget i ett lugnt område i södra Helsingborg. Det är 800 m till tågstationen i Ramlösa med goda kommunikationer till Landskrona, Lund och Malmö. Det är ca 2 km till Campus Helsingborg och 3 km (10 min med cykel) till Knutpunkten. På fem minuter på cykel når man Råå badstrand. Stadsbuss linje 1 går runt knuten sex ggr i timmen.

Lägenheten är belägen i källarplan i ett vanligt enfamiljshus och är fristående med egen ingång på baksidan. Lägenheten som är på ca 100 kvm består av fyra sovrum idag bebodda av goa tjejer i åldern 19-35 år. Kombinerad kök/hall. Det finns gemensamma städprylar och husgeråd. I ena änden av tvärhallen finns en toalett med vask och i andra änden finns en dusch med ett litet förmak för omklädning.

Rummet på 14 kvm är tillgängligt fr o m 1 november. Vita, putsade väggar och grått klinkers på golvet. Månadshyra 2450 + 350 för del i el, värme, vatten och sophämtning. Dvs totalt 2800 kr allt inklusive. Två månaders uppsägningstid (dock minst fyra månaders total hyrestid). En månadshyra i deposition.

Kontakta Carina 0406939770 carina.wander.levin@gmail.com

2 800:-
Ta bort annons

Kontakta säljaren

Telefonnummer: 0406939770

Skicka e-post